مواردی که باید هنگام خرید غذا در ایام تعطیل به خاطر داشته باشید

[ad_1]

بخش “قطارهای AQTA” آژانس ایمنی مواد غذایی جمهوری آذربایجان (FSA) همچنان ادامه دارد. در این بخش ، مطالب آموزشی ، توصیه هایی برای تغذیه سالم ، اطلاعات لازم برای اطمینان از امنیت غذایی در کشور که توسط کارشناسان موسسه ایمنی غذا و ایمنی غذا (FSI) تهیه شده است ، به خوانندگان ارائه می شود. این مبحث روشنگرانه در مورد “نکاتی است که باید هنگام خرید غذا برای تعطیلات به دنبال آنها باشید.”

گزارش این اطلاعات را ارائه می دهد:

“برای به یاد ماندنی و مجلل بودن تعطیلات ، غذای زیادی به طور هم زمان تهیه و روی میز گذاشته می شود. توجه به تعدادی از قوانین ایمنی هنگام تهیه و دریافت این مواد غذایی مهم است.

برای جلوگیری از مسمومیت غذایی و مصرف بی خطر مواد غذایی ، توصیه می شود تا چند روز پس از پخت و پز مواد غذایی ذخیره نشود. علاوه بر این ، لازم است روند صحیح ذوب گوشت و فرآورده های گوشتی و دمای پخت و همچنین رعایت قوانین شستشوی میوه ها و سبزیجات را انجام دهید. بنابراین وجود آفات روی میوه ها و سبزیجاتی که به درستی شسته نشده اند می تواند منجر به مسمومیت غذایی شود.

ظروف ماهی جایگاه ویژه ای در سفره سال نو را اشغال می کنند. هنگام خرید محصولات ماهی توصیه می شود که از تازه بودن محصول اطمینان حاصل کنید و پس از بردن آن به خانه ، آن را به درستی ذخیره کنید. هنگام خرید ، توصیه می شود در پایان محصولات فاسدشدنی (محصولات سرد ، منجمد) را خریداری کنید. زیرا چنین غذاهایی بیشتر در معرض آلودگی میکروبی هستند.

از نظر ایمنی غذا ، محافظت از زنجیره غذایی سرد و رعایت اصل حسن همجواری هنگام غذا خوردن در تعطیلات بسیار مهم است. تغییرات دما در محصولات حساس مانند گوشت ، شیر ، ماهی و غذاهای منجمد منجر به انتشار میکروارگانیسم های مضر می شود. این تأثیر منفی بر ظاهر فیزیکی ، شیمیایی و کالایی محصولات دارد. بنابراین ، برای جلوگیری از رشد میکروارگانیسم های مضر و تازه نگه داشتن غذا ، نباید در تمام مراحل تولید تا مصرف ، زنجیره سرد قطع شود. علاوه بر این ، مشخصات فردی و سازگاری محصولات باید تا حد ممکن در نظر گرفته شود و در مناسب ترین شرایط ذخیره شود.

علاقه به جعبه های هدیه حاوی غذا در رابطه با سال نو میلادی افزایش می یابد. آژانس ایمنی غذایی جمهوری آذربایجان از شهروندان می خواهد هنگام خرید چنین جعبه های هدیه برای فروش مراقب باشند.

اول از همه ، مهم است که بدانید تاریخ تولید و تاریخ انقضا جعبه های کادویی تهیه شده برای سال نو در مورد مواد غذایی قرار داده شده در داخل جعبه اعمال نمی شود. هنگام خرید چنین محصولاتی ، مصرف کنندگان باید به اطلاعاتی مانند نام ، ترکیب ، مقدار (جرم ، حجم) ، تاریخ تولید و استفاده نهایی ، شرایط نگهداری ، نام و آدرس سازنده ، توصیه ها یا محدودیت های استفاده ، شاخص های تغذیه توجه کنند. مقدار ، بسته به دامنه غذا. “

آژانس از شهروندان در مورد ترکیب مواد غذایی استفاده شده در جعبه های کادو سال نو ، تاریخ انقضا ، شرایط نگهداری و غیره س asksال می کند. وی خواست در صورت بروز تردید با مرکز تماس AQTA 1003 پوند تماس بگیرد.



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید